beaucoup de farine

Alla inlägg den 4 september 2019

Av Charlie - 4 september 2019 18:04

Vikthets, kropphets- vad man nu vill kalla det betyder att man sätter stor betydelse kring hur mycket någon väger. Att man kan peka ut vilka som är hälsosamma samt värda att synas baserat på deras utseende och vikt. 


Vilket jag inte tolerar. Man kan i n t e se vem som är hälsosam eller inte utifrån deras utseende, det finns SÅ MÅNGA fler faktorer till det än bara vikt- Jag vet många som äter skräpmat dagligen men fortsätter att vara smala ändå för att deras kroppar funkar så, det uppmuntrar inte till ohälsan men en bild på någon som är tjock och glad gör det genom att bara existera?? 


Folk dömer andra utan att veta fulla storyn, veta alla inblandande faktorer. Någon kan ha sjukdomar eller medicin som försvårar det för dem att gå ner i vikt, ska de sluta ta sin medicin då? Vad kommer först, mentala hälsan eller en kroppstyp som någon har bestämt är rätt?? 


Idag var det en kvinna i omklädningsrummet som höll på om att hennes trettonåriga dotter är "tjock" och hur negativt det är osv, jag svarade "så länge hon mår bra och äter bra så spelar väl inget annat någon roll?"

 


Är bara så trött på skiten


Var snälla mot varandra och ha det så bra!

Ovido - Quiz & Flashcards