beaucoup de farine

Alla inlägg den 4 juli 2020

Av Charlie - 4 juli 2020 19:11

Hejhej
Är väldigt trött just nu men ville ändå skriva om något som hände under arbetsdagen.
Jag var mitt i min städrutin av damernas omklädningsrum när jag såg ett par skor slängda i en liten papperskorg vid handfatet, har såklart sett ett o annat slängt i soppåsarna men det brukar inte vara någons privata skor liksom.
Jag är ju en sån som märker onödiga detaljer så visste redan vems skor det högst troligen tillhörde och på hennes plats fanns ett par nya skor så kunde ju sätta ihop ett med det andra. Det som dock gjorde mig så förbryllad var att skorna var (såvitt vad jag kunde se när jag tog upp dem) var hela-kanske lite smutsiga men inte jätteanvända

Självklart får man göra vad man vill med sina skor, in med det nya och ut med det gamla, menar bara att man kan ju skänka det gamla istället om man ändå inte vill försöka sälja dem osv. Kunde inte med gott samvete slänga dem haha- känner dock ingen med den skostorleken som skulle vara intresserad så tänkte smyga med de hem för att skänka, turligt nog så kom min kollega in just då och efter ett uppvisande av skorna så sa hon att hon kunde ju skänka de till hennes familj i Afrika vilket var smidigt!

Ehm ja, det var det jag ville skriva om idag

Ha det så bra allihopa :)

Ovido - Quiz & Flashcards