beaucoup de farine

Alla inlägg under december 2020

Av Charlie - 4 december 2020 23:29

Aha! Det är bara en timme kvar av dagen men jag hann minsann få till ett inlägg!
Skrev inte tidigare för skulle iväg och ville få lite gjort hemma innan dess.
Har umgåtts med några kompisar, tror jag skrev om de senast jag nämnde mina vänner här haha, är påväg hem från det hänget just och det kommer vara en lång färd!
Hmm, har nog inte mycket mer att skriva än så just nu!

Hare

Av Charlie - 3 december 2020 14:56

Hejhej

Fint att man lyckas faila med "adventinläggen" redan andra dagen men till mitt försvar så var jag väldigt trött och somnade typ så fort jag kom hem! Har en huvudvärk som hållit i sig sen igår men som tur är så blev det inget jobb idag iaf!
Men trots att jag känner mig allmänt seg så har december känt ovanligt mysigt i år med jul på ingång osv, brukar liksom inte vara taggad på att göra jul-aktiga grejer!
Detta året är ju också första där jag flyttat hemifrån med en hel lägenhet som jag julpynta hur jag än behagar!
Åt lussekatt och kollade på julkalendern från 1979, trolltider, på vägen hem från jobbet igår- väldigt mys!
Mamma älskar julkalendrar så vi hade flera på dvd under uppväxten och trolltider var helt klart en favorit :)
Men idag ska jag nog bara ägna dagen åt att be huvudvärken försvinna samt be för att inte bli uppbokad på jobb imorgon så jag har orken för att träffa folk!
Ha det så bra :)

Av Charlie - 1 december 2020 19:41

Halloj! 


Tänkte försöka köra med någon slags adventkalender som jag sett några andra börjat med där jag lägger upp ett inlägg om dagen! Får se hur detta går, kommer antagligen lägga upp dem med nåt lite tecknat till haha 

Iaf, igår firade jag och killen 2 år ihop :) Blev tyvärr uppbokad på jobb under dagen men vi spenderade hela helgen åt att fira! Ville inte stressa fram något så sa bara att vi kommer vakna och sen göra vad vi nu än känner för, vilket blev att laga pannkakor och vara i pyjamas hela dagen! Klagar inte haha, huvudsaken var ju att vi skulle vara tillsammans :) 


Är så tacksam att få vara tillsammans med honom, ingen annan har gjort mig så lycklig! Flytta ihop var definivt en av de bästa sakerna jag har gjort :) 


   

Ovido - Quiz & Flashcards